maanantaina, elokuuta 11, 2008

Asiaa Nikoille

Jos tulee Jiille tai Ärrälle asiaa niin tännepäin vaan.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää matkaa :)

Antti kirjoitti...

Hehe. Oliko Moskova kallis kaupunki? Miten muuten on matka mennyt?
Eurassa on meininki jatkunut suurin piirtein samana. Soitettiin Joonan kanssa keikka tossa viime perjantaina ja niin edespäin.

Eikö olisi muuten helpompi tehdä uusia blogipousteja kuin kommentoida näihin kahteen? Olisi helpompi pysyä matkasta kärryillä yms jos nk. matkapäiväkirjan poustit olisivat tuossa etusivulla ja niihin vierailijat kommentoisivat.

Strand kirjoitti...

Tosiaan kyl varmaan selkeempi jos tekis maittain noi aihealueet.
Missas pain soittelitte Joonan kans ja oliko uusia lauluja? Niin ja tosiaan jos se sun japanian reissu ei natsaa ni lahe kaakkois-aasiaan pain, lennon pitais olla halvempi ja muutenki halvempaa asustella ja syopotella. ehka mennaan uutena vuotena kavasee full-moon partyissa, saas naha.

Strand kirjoitti...

ja tosiaan tulipa viimisena yona junassa koettua venalaiset juna-krapulat ilman unta, irlantilaiset heput (rhonan ja barry) ja tanskalaiset tytot (mette ja mikaela) samassa vaunussa antoi meille pahoja vaikutteita >_< loistava kruunaus 78h pitkalle junamatkalle. Go raibh maith agaibh agus sláinte! (=Kiitos ja kippis irlanniks)

Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei ja Terveiset täältä Turun ihmeellisestä opiskelijamaailmasta
Sain netin vasta tänään toimii ja tulin kattoo et mitenkä teidän matka on sujunut....Eipä muut, kun pitäkää lippukorkealla ja housut löysällä... :D

Antti kirjoitti...

Soiteltiin Viljan isän 25-vuotis taiteilijajuhlilla. En jaksa selittää sen tarkemmin et missä, vähän monimutkanen jutska. Ei soitettu ku 4 biisiä siellä, et ei mtn uutta mullistusta tapahtunu settilistassa. Knockin' on Heaven's Doori reenattiin kyllä tossa, ja HIMiä tulossa.

Saattaa olla et Aasia saattais sopia paljon paremmin mun budjetille. Pitää kattella. :D

Sitten vielä teknisistä asioista.
"Tosiaan kyl varmaan selkeempi jos tekis maittain noi aihealueet." Siis noi aihealueethan on blogimerkintöjä, eli jokainen blogimerkintä minkä teet pitäis tulla heti tohon etusivulle. Selkein tapa, ja näkee heti mitä tapahtuu. Esim. Moskovassa ollessa kirjotat blogiin ni pamahtaa tohon etusivulle se heti eikä mihinkään "Venäjä"-postauksen kommentteihin. :P

Anonyymi kirjoitti...

Viela ku jaksais panostaa oikeinkirjotukseen ja kappalejakoon etc. ni ois parempaa luettavaa nuo jutut. mutta meinasitko noinko?

eepu kirjoitti...

o moikka! Miten on reissun alku menny? Kuulostaa eri jännältä. Jotenkin kumma fiilis ku ei oo nähny teitii hetkeen. Ja omien maailmanhuolien lomassa on hetkeks unohtanu et te olette siellä jossain katvealueen ulkopuolella, tais meinaan tulla muutama viestiki lähetettyy vanhassa hengessä. Tosi hieno juttu kun viittitte raportoida vähän retken vaiheista. Menkhe poijjaat ja tehkhe mejtist ylyppejt! Te Perkhelleet Soomen khansalaajset! No eipä tässä sitten kummempia. Pittääpi muistaa seurata blogia. Mut eipä se oikenikirjoitus sen arvoista oo, saatikka sitten kappalejaot. Mitä varten semosii? Ei tarvii. No hyvää jatkoa vaan ja pitäkää hauskaa ja mielenne avoimena, vaikka turha sitä nyt sanoo.

eepu kirjoitti...

Heippa! Oltiin muuten vihdoin karibiassa. Oli kiva yö. Kiitos oikein paljon. Tuskin ite olisin ajatellut kylpylämatkaa, sen verran nukkavieru olen, mut oli tosi mukava ilta ja yö ja aamu. Olis muuten kiva tietää ketkä loppuelopuks oli siin kustantamassa. oliks esim. Tiina? Mutta kiitos teille Niko&Niko, Antti, Joona, Pauli yms. Laitoin aroniaviinin käymään perjantaina. Toivottavasti tulee juotavaa. Niin saatte sit joskus pullot:) Niin muuten Elsa oli kovin kiinnostunut tein reissun vaiheista, joten kerroin parhaani mukaan, lähetti myös terveisiä teille molemmille.

eepu kirjoitti...

olis varmaan pitäny laittaa toi romaani tänne, mut teksti venyi ja tuli vähän myöhään mieleen

Joonae_ kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.