torstaina, syyskuuta 04, 2008

3.9 irkutsk, venaja

Tervehdys taas!
Nyt ollaan selvitty kunnialla irkutskiin, pesty kolmen paivan junahiet pois syoty muutakin ku pussikeittoa ja fiilis on taivaissa.
Pari kertausta viel Moskovankin tapahtumiin: elikkas oltiin hiukan huuli pyoreena ku astuttiin Moskovassa junasta ulos ilman minkaan asteist hajuu oikeestaan mistaan.
Tallusteltiin siin sit rinkat selas ympari pikkukupunkiin etsien hotellii, ravintolaa, nettikahvillaa tai jotain infoo ees kyseisist paikoist.
Paikalliset ei tietenkaan puhu sanaakaan lontoota tai ainakaan kukaan sellanen tyyppi jonka pitas prkl =). Loppujen lopuks netin avulla selvittiin hostelliin.
Kremlit ja punaset torit tuli katteltuu mut moskovan erikoisin sattumus oli et me jouduttiin metrotunnelissa pussikaljottelusta paikallisen miliisin huostaan mut ne paasti meidat heti pois ku ne hoksas et me oltii vaan peeloja eika osata sanaakaan venajaa. Kielitaidottomuus siis kunniaan!
niin juu ja antin teknisiin kysymyksiin vastaa meista toi viksumpi. Mut tohon hintatasoon voin kommentoid, et ei siel nyt niin tyyrist oo, mut kaikki liikkeet keskustas vaan on niin fiinei et mua ei varmaan paastettas ees sisalle niihin. Jatkamme Aasian valloitusta luultavasti vasta maanantaina koska mongolian konsulaatti oli sopivasti juurikin keskiviikkoisin kiinni.

Nikoj

Ei kommentteja: