maanantaina, elokuuta 11, 2008

Asiaa Nikoilta

Tänne tulee sitten tekstiä sitä mukaa kun ehitää käymää koneella.

4 kommenttia:

Strand kirjoitti...

Elikkäs lähtö 26/27.8 junalla helsingistä Moskovaan. Alkuperäisen suunnitelman mukaan pitäis reitin mennä jotenkin näin: Venäjä->Mongolia->Kiina->vietman->thaimaa->laos-> kambodza->intia(->Nepal. Mutta tosiaan alkuperäinen suunnitelma. Eihän sitä ikinä tiedä mitä tulee vastaan ja mihin tekee mieli lähteä. Varauduttu siihen että voi venähtää 6kk mittaseks reissuks maksimissaan, mutta voi olla et tullaan jo aikasemminkin. Ei sitä ikinä tiedä. Elikkäs ensimmäinen etappi Moskova 13päivän päästä.

Strand kirjoitti...

"tsaga-tsaga-tsaga-tsaga-shooo-shooooo!"
18.20 lähtee juna moskovaan. 13 tunnin matkan jälkeen huomenna 08.40 aletaan etsimään ekaa hostellia moskovan (ehkä euroopan kalleimman) keskustasta.

Anonyymi kirjoitti...

mockba - moskova
minuutti aikaa kirjottaa onneks tuhrattiin hotellin ja lippujen kans 8 h. roger eiku irkutskiin->

Strand kirjoitti...

Mongolia todellakin rocks-cocks!
Vastauksia, vastauksia, kiinan viisumi kadessa ja nyt on intoa vastailla ja vahan kirjotella muutenki jotain reissun ulkopuolelta.


Eerolle ja Niinalle: hienoa etta tykkasitte lahjasta. hmmhmm, kustannuksiin tais osallistua niko, tiina, antti, laura, mina, joona ja pauli. toivottavast en nyt unohtanu mainita ketaan. ois kylla kiva saada vahan maistella viinta jos saat sailytettya. Voi antaa elsalle vaikka tan osotteen jos kerta kiinnostaa, kunhan ei hirveesti levittele sita. Luulen etta tykkaisitte mongolian maaseudusta, mielensarkevat maisemat. monta kertaa kun paastiin jonkun maen huipulle ja nahtiin joka suuntaan 10km ilman estetta, kaikki meni sanattomaksi ja istui vaan hiljaa siina. jokos ootte turkulaistunut siella?

Paulille: Kylla suosittelen mongoliaa lampimasti jokaiselle, mita nyt hieman joiltakin on lompakkoja taskusta kadonnut. jos se teidan plan reissusta onnistuu niin oltais laos/kambodza akselilla niihin aikoihin. ois mukavata tavata. mitas talla hetkella tapahtuu? oli asiat aika auki viela kun lahdettiin, ni ois komia kuulla miten paatit tehda.

Hopsu: toisaalta ihan hyva etta noita viisumisaatoja on. ei sitten ihan taysin irtaudu realiteeteista etta pitaisi joskus tehdakkin jotain. Ja ens kerralla ku ylipuhutaan ni oon mukana :D mites on koulu lahteny, joko on kyna ja reppu jne?

pranta: kyllahan siella hiki tuli joka paiva, vaikka lamminta olikin. yolla noin 5c ja paivisin 25c. melkein paloi nahka :O

pistetaan varmaan levylla noi reissun kuvat ja lontoonkielinen selostus reissun sisallosta suomeenpain jossain vaiheessa. jos kiinnostusta niin nikoranta@hotmail.com tai nikojarnberg@gmail.com osotteita ni pistetaan kiertoon. ja jos muutenkin jotain privaattia tj. mita ei halua julkisesti setvia niin postia vaan privaan.
Baerla -_-