perjantaina, syyskuuta 12, 2008

12.9 Ulan Bator, Mongolia

SUCCES!

viisumit lahti kasittelyyn ja voidaan noutaa ne ensi viikon perjantaina. whoopidoopidei. sitten vaan lepailemaan ja valmistautumaan huomenna alkavaan nomad-elamaan.

Niko R, edellinen postaus myos nikor

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva, että maaseutumatkailu kiinnostaa.Elämyksiä, elämyksiä...
hyvä, että pääsette vähän työntekoakin maistelemaan pelkkä lomailu on tylsää!Toivottavasti pääsette oikeasti tutustumaan arkeen.Mielenkiinnolla odotan tarinaa retkestänne.
t:pranta

paukku kirjoitti...

moikkelis moi.. Kuuluu varmaan hyvää tällä hetkellä?? vitsi hienoa päästä tutustumaan mongolian kulttuuriin ja erilaiseen meininkiin=) Kyl ne varmaan jotain spesiaaliakin keksii =) Komia reissu kyl edes, värikästä meininkiä niinkuin alkumatkakin, pikku sähellystä yms..

PS. Tarvii kirjoitella useammin nyt kun sain toimimaan tän =)

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavast nyt pääsette etenemään sillä reissullanne (viisumisähläykset sun muut säädöt, vaik toisaalta mikäs hätä teillä on minnekkään, jos kerran sielläkin viihdytte. Kyllä kateeksi käy teitä, ku ite joutuu täällä kylmässä, pimeässä ja sateisessa Suomessa oleskelee, ku te tutkitte jotain maaseutua ja ratsastatte kameleilla. Jotenkin myös outo olo ku ei oo saanu ylipuhuu Rantaa mihinkään hauskoihin tempauksiin, niinku mulla on ollu tapana. Mukavaa reissun jatkoa, koettakaa pärjätä ja muistakaa tiivisti kirjoitella kuulumisianne...