maanantaina, helmikuuta 16, 2009

bangkok, thaimaa

taikkulandiasta paivaa.

kavaistiin ihan ottamassa tuntumaa etta milta tuntuu olla taysverinen turisti. lahdettin ko taon saarelle 30c varjoon hengailemaan ja uimaan. lahinna meni snorklailuksi ja auringon otoksi. jopo kavi kokeilemassa spidermaneyden-abc:t kalliokiipeilyn muodossa. itselta jai valista mahaongelmien ja tulevien musiikki-instrumenttisijoitusten takia.
jotenkin koh taolla tuli ulkopuolinen olo. emme juoneet joka ilta kanneja ja nauraneet nattien blondien tyttojen kanssa humalaisille huomautuksille "onpas tukalan kuuma", vaan makoilimme, kuntoilimme ja menimme 1900-2100 nukkumaan joka ilta ja 0600-0700 ylos. hullua hommaa, mutta eipahan ollut rahaakaan tehda muuta. lamminta oli ja se se pointti olikin minka takia saarelle lahdimme; nakemaan lammin aurinko viimeista kertaa. tavoite tuli siis taytettya, ja tulipa viimeisena iltana syotya kaksin yli 30euron ateriakin matkan viimeisen illan kunniaksi.
nyt ollaan bangkokissa taas takaisin josta lento lahtee huomen-aamulla kohti tukholmaa. sielta laivalla kotio jossa alkaa taas iankaikkinen itku, parku ja hampaiden kiristys velvollisuuksin kanssa. perkele.


- venajan junien,
- mongolian arojen, jurttien ja lannanlapioinnin,
- kiinan silmiahyvailevien nahtavyyksien,
- vietnamin mopoilujen ja "baarityoskentelyjen",
- laosin riippumattoilun ja mopoilujen, (jopolla myos kambodzan riippumattoilun ja angor watin)
- myanmarin nahtavyyksien ja maaseutukavelyn
- thaimaan suuren ja mahtavan bangkokin, aurinkorannan ja hammaslaakarien (kylla, kaytiin lomalla hammaslaakarissa jopa enemman kuin kerran)...

...jalkeen ei voi sanoa muuta kuin etta kivaa oli!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jokaisen reissun taytyy loppua joskus.. Mulla matka jatkuu byrokraattien kynsista pratkalla kohti Vietnamia. Hanoissa myyn kulupelin, ja siirryn junailijaksi Tiibetiin, liftaan Nepaliin ja jatkan Intiaan. Nahdaan siis jossakin muualla!