tiistaina, tammikuuta 06, 2009

Pakse, Lao P.D.R.

Saavuimme eilen illalla Pakseen, joka on Laosin ja Thaimaan etelainen rajakaupunki. Taalta otamme mahdollisimman pian suunnaksi Thaimaan ja Bangkokin kaupungin.

Lahdimme Don Detin saarelta eilen aamupaivalla ja otimme veneen mantereelle. Mantereelta kavelimme noin kolmen kilometrin matkan isomman tien viereen ja laitoimme peukalot pystyyn. Hetken istumisen jalkeen paasimme paikallisen kaali- ja ihmiskuljetuslava-auton kyytiin, mutta emme kuitenkaan ilmaiseksi. Muutaman kilometrin matkan jalkeen auto jatti muut ihmiset pois ja saimme koko lavan omaan kayttoomme, loistava tapa matkustaa. Sai jalat suoraksi ja ilmanvaihto toimi moitteettomasti. Matka taittui rivakasti maisemia ihmetellen.

Viela pitaisi ostella hieman tuliaisia ja sitten otamme bussin Ubon Ratchathaniin. Sielta otamme ensimmaisen mahdollisen (halvan) junan Bangkokiin. Seuraavaksi tekstia sitten sielta.

Antti

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Millaisia te olette kun tulette takaisin kansoja ja maailmaa nähneinä? Onkohan R:lle kasvanu pitkä parta ja profeetan kiharat? Onkohan J ruskea kuin kaakaopapu maitosuklaisine rusketusraitoineen? Kenties pienet viikset? Miten antti on muuttunut kuukauden aikana? Olisipa repullinen juttuja;)

Terv.Eero

Toinen kotiviini satsi rupee olee kohtsillee käynyt. Pian puolitoista kk. käyny. Pitää laittaa syrjää pari pulloo siit ekast, et jää teillekin yhdet. Tuntuu et ne hupenee ihan kauheeta vauhtia, ja sitä huomaa kyselevänsä itseltää elämää suurempia kysymyksiä kun käy pullokätköllä, kuten "kuka nää kaikki on juonu?"

Anonyymi kirjoitti...

Mites toi nyt tollai meni?

Anonyymi kirjoitti...

Hey.

Uutisis ol juttu, et Aasias vaihteeks lintuinfluenssaa, et kantsii kattoo et mitä syö jostain epämääräsest kojust. Siin ol, et o annettu maanlaajuinen hälytys... 1 ihminen kuollu ja yks on sairaalassa.

Tänään jatkuu koulu ja matikka on ihan hebreaa (miksen kuunnellut yläasteella matikan opettajaa?!). Ruotsikin tuntuu helpolta matikkaan verrattuna..

Sääkatsaus:
Tänään -10`c
Huomenna -2`c
Lauantai -1`c
Siellä vissiin pikkasen lämpimämpää :)

Anonyymi kirjoitti...

peksi kaipaa sua<3








<33<33 rakkain terveisin taemi

Anonyymi kirjoitti...

ei kiharoita eika partaa mut R on kunnostautunu enemman noilla rusketusrajoilla. mulle on panettelujen mukaan valilla uhannu muodostua melkein viikset. S
it tulee pommi lainauksen muodossa: Nyt mun tayyy ajatella Nikoa sellasena tyyppina et sil on maha.
kysymys oli siis musta

Antti kirjoitti...

Peksille terveisia Bangkokista. Maanantaina tavataan. :<