lauantaina, lokakuuta 25, 2008

25.10 Nah Trang, Vietnam

Noniin, lahdettiin hanoista muutamia paivia sitten bussilla ja viivyttiin vietnamin vanhassa paakaupungissa, huessa, pari paivaa. matka kesti 12h joten lepo oli paikallaan ennen uutta 16h matkaa nah trangiin, jossa olemme nyt.
parin paivan paasta ollaan oltu 2kk reissussa ja nyt saavuttiin ekaan beach-resorttiin. vaikuttaa ihan kivalta, vaikkakin turisteja ja turistipaikkoja on roimasti liikaa. mutta rantakohdetta jossa saisi olla rauhassa on paha loytaa. 2kk aikana ei ole viela kertaakaan satanut, mutta heti kun saavuttiin ekaan rantakohteeseen alkoi sataa. Nyt on satanut kaksi paivaa ja pitaisi sataa koko ensi viikko. odotellaan taalla jos ilmat paranisi ja koetetaan paasta eroon rusketusrajoista. riippumatot odottelee repussa aurinkoa, viela ei ole paasty rannalle chilaxoitumaan mutta toivotaan etta pian paastaan tekemaan kaytannon tutkimusta aiheesta "milta tuntuu olla laiskiainen".

Ranta

P.S lahtee hermo tahan hostelliin "ilmanen netti" ja kaikkee, paskat ku kolme konetta jossa kahdessa hostellin tyontekijat imee musaa koko kaistalta. hyvin toimii

7 kommenttia:

Antti kirjoitti...

Säästäkää sitä laiskiaisenergiaa joulukuullekkin. Varaan lennot tän- tai ens viikon aikana, lähetän sit päivämäärät rannan emailiin.

Anonyymi kirjoitti...

Ei taalla enaa mitaan laiskotella. Taalla tehdaan toita. Ma jakelen flaikkuja pari tuntii paivas ja iltasin JOUDUN tyon puolesta juopottelemaan ja hauskuuttamaan tyttoja. Niko kai alottaa saman homman yhes toises baaris. Jos en tee mitaan ihmeellista ni mul kuluu rahaan nyt alle 4 e paivas :D
t:jopo

Antti kirjoitti...

Hyvä meininki siis. Muistakaa työskennellä ahkerasti, silloin ei enää tehdä töitä ku tuun sinne. :D

Lähetin infoa rannan mailiin, käykää kattomassa.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka. Sunnuntaina oli Disturbedin + Shinetownin keikat :) Istuttiin 20metrin päässä lavalta, näkymät olivat siis hyvät..Keikat olivat erittäin hyvät, Shinetown:lla oli kyllä parempi lavaolemus :) David lupaili keikan lopussa etteivät ole enää näin pitkään poissa Suomesta.. Että seuraavaa keikkaa odotellessa :)
btw..oli taas "etuoikeuksia", jonon ohi päästiin, muuten ois ollu ainakin 30minsan jonotus ulkosalla.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! olen koettanut etsiä tietoa niistä pippaloista joissa olit R. Ajankohdan puolesta sopis Abhidhamma juhla (http://www.buddhist-tourism.com/buddhist-festivals/abhi-dhamma-day.html), jota juhlitaan Buddhan taivaastapaluun (meni moikkaan äitiään niinkuin kunnon poika konsanaan) vuoksi Burmalaisen kalenterin seitsemännen täydenkuun aikaan, eli tänä vuonna 14-15.10.

Pippalot olivat verrattain riehakkaat, vaikka kyseessä onkin suuren ilonpidon juhla, toisaalta alkoholiin ym. keskitiestä poikkeavaan hapatukseen ei kaikkialla suhtauduta yhtä tiukoin kriteerein. Vaikka budhhalaisen ei ole hyvä juoda, ei sen käyttö mikään ongelma ole. Vaikka kittaisi kuinka, pääasia on ettei kiinny liikaa maallisiin iloihin.

Mitä sinun rooliin juhlissa tulee, niin saattaa olla että ulkomaisena vierailijana sinulle annettiin tietämättäsi pieni sivurooli, jolloin pääsit/jouduit oleeliseksi jäseneksi tapahtumaan. Tämä on yleistä monille uskonnollisille lähi-idässä ja aasiassa

Kyseessä saatta tosin olla jokin doktriinin, eli oppikokoelman , jos sellaista saan käyttää (buddhalaisilla kun ei ole varsinaista) ulkopuolinen juhla, ja niillä riittää jos jonkinnäköistä "kissanristiäistä" alueesta ja perinteestä riippuen. Vielä kun juhlia saatetaan soveltaa hyvinkin vapaan kaavan mukaan myöskin alueesta ja perinteestä riippuen, ja käsittääkseni Vietnamissa ei ole mitään kovin organisoitua eikä tiukkarajasita buddhalaisuutta, vaan enemmänkin se on sekoitus mahayana buddhalaisuutta vanhaan perinteeseen johon on sekoittunut kokolailla uusia ja länsimaisia vaikutteita.
-eero-

Antti kirjoitti...

Löytyi edustava kuva herra Jiistä.

http://tinyurl.com/6gcvao

Anonyymi kirjoitti...

Etta mita? Toita?? Nyt pojat TSP! ja nukkumaan.